Home celebs BEVESTIGD: Blake Lively en Ryan Reynolds’ dochter zingt mee op Taylor Swifts...

BEVESTIGD: Blake Lively en Ryan Reynolds’ dochter zingt mee op Taylor Swifts nieuwe album ‘Reputation’

Het verhaal achter de samenwerking tussen de 2,5-jarige kleuter en de 27-jarige popster is té schattig 😍

Na lang wachten, bracht Taylor Swift (27) afgelopen vrijdag ein-de-lijk haar zesde album ‘Reputation‘ uit. Wat verschillende fans al enige tijd vermoedden, werd met de release bevestigd: het kinderstemmetje in de intro van ‘Gorgeous‘, het achtste nummer op de cd, is wel degelijk dat van James, de 2,5-jarige dochter van acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds.

Na Blue Ivy Carter en Asahd Khaled is nu ook James Reynolds (uiterst links op onderstaande foto), dochter van Blake Lively (30) en Ryan Reynolds (41),nog voor haar derde verjaardag te horen op een muziekalbum. De kleine James – die drie wordt op 16 december – mocht namelijk een stukje inzingen voor de intro van ‘Gorgeous‘, een van de vijftien songs op Taylor Swifts gloednieuwe album ‘Reputation‘.

‘Babystem bij de intro door James Reynolds’

Fans speculeerden al enige tijd over de mogelijkheid dat het kinderstemmetje waarmee ‘Gorgeous’ begint, dat van James Reynolds was. Met de release van ‘Reputation’ wordt het gerucht nu bevestigd. In het bijhorende cd-boekje staat bij de credits onder ‘Gorgeous’ nameljk te lezen ‘Babystem bij de intro door James Reynolds‘.

Hoe de kleuter een plekje wist te bemachtigen op Swifts zesde album is een grappig verhaal. De 27-jarige popster organiseerde de afgelopen weken enkele intieme woonkamerconcerten waarop ze fans uitnodigden om in primeur haar nieuwe songs aan voor te stellen. Ene Jess was op een van die concerten aanwezig en onthulde op Twitter hoe de samenwerking tussen baby Reynolds en Swift tot stand kwam.

Swift zou het nummer tijdens een dagje uit op het strand voor Lively en Reynolds op haar gitaar hebben gespeeld. Dochter James was duidelijk fan en bleef het woord ‘gorgeous’ de rest van de dag herhalen, waarop Taylor aan Blake en Ryan vroeg of ze haar stem mocht gebruiken voor de intro. Cuuute!

Beluister de volledige song hieronder:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.