Home celebs ZIEN: dit is de volledige tracklist voor Taylor Swifts ‘Reputation’-album

ZIEN: dit is de volledige tracklist voor Taylor Swifts ‘Reputation’-album

(Get) Ready For It.

Taylor Swift
Instagram: taylorswift

Nog maar één nachtje slapen en dan lanceert Taylor Swift haar zesde studioalbum ‘Reputation’. De afgelopen weken heeft de zangeres al een aantal nummers vrijgegeven, maar op de rest is het wachten tot morgen. Wij zijn alvast erg benieuwd, en dan vooral naar haar duet met Ed Sheeran!

Taylor Swifts zesde album ‘Reputation’ bestaat uit vijftien nummers, waaronder ‘Look What You Made Me Do’, ‘Gorgeous’ en ‘… Ready for it’. Deze drie toppers kennen wij ondertussen al helemaal vanbuiten, dus wij storten ons morgen meteen op de overige tracks. Het eerste nummer op ons to-dolijstje? Dat is zonder twijfel de single ‘End Game’, een duet met haar maatje Ed Sheeran.

Verder zijn we ook erg benieuwd naar de twaalfde track. Volgens haar fans op sociale media zijn de lyrics van ‘Dress’ redelijk pikant en heeft de moeder van Taylor de kamer verlaten toen de blondine haar het nummer liet horen. Dat belooft…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Reputation’ is de opvolger van ‘1989’, dat uitkwam in 2014 en zal ongetwijfeld heel wat aandacht krijgen van de media en van alle Swifties. De zangeres is iedereen al weken aan het teasen op Instagram, dus alle ogen zijn morgen op de popzangeres gericht. Hieronder kan je alvast de volledige tracklist van haar album bekijken en dan nu nog heel eventjes afwachten om ze allemaal te kunnen beluisteren!

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


Lees ook: