Home celebs CUTE: Blake Lively en Ryan Reynolds op stap met hun kindjes

CUTE: Blake Lively en Ryan Reynolds op stap met hun kindjes

Couple goals!

Blake Lively en Ryan Reynolds namen gisteren samen met hun twee dochtertjes het vliegtuig naar Vancouver voor de opnames van ‘Deadpool 2’. En opnieuw dachten wij: couple goals!

Het acteurskoppel schermt hun privĂ©leven goed af en we krijgen maar zelden een glimp te zien van hun gezinnetje. De vorige keer dateert al van in maart. Gisteren doken ze samen op in de luchthaven van Toronto. Blake had opnames in de Canadese stad voor haar nieuwste film ‘A Simple Favor’. Ryan vloog vorige week naar daar om samen haar dertigste verjaardag -mijlpaal!- te vieren.

Quality time

Ryan postte eerder een foto -geheel in zijn grappige stijl- voor de verjaardag van zijn vrouw. Daarop was slechts de helft van haar gezicht te zien, terwijl ie eronder schreef: ‘Happy birthday to my amazing wife!’. Het koppel is al zes jaar samen. Ze trouwden in 2012 en hebben twee dochtertjes: James (2) en Ines (11 maanden). Ondanks hun super drukke agenda, slagen ze er wonderwel in om genoeg quality time vrij te maken voor hun gezinnetje.

Relaxed

Ryan droeg hun oudste dochtertje James, met haar schattige blonde krulletjes, op zijn arm. En Blake hield baby Ines vast. Achter hen volgde de nanny met de buggy. Reizen met twee peuters te midden van een drukke luchthaven bracht blijkbaar geen greintje stress met zich mee. De ouders zagen er heel relaxed uit en ze wisselden geregeld een vertederende blik uit. Smelt! Net daarom blijft dit ons favoriete Hollywoodkoppel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.