Home celebs VIDEO: celebs lezen nog eens gemene tweets over zichzelf voor bij ‘Jimmy...

VIDEO: celebs lezen nog eens gemene tweets over zichzelf voor bij ‘Jimmy Kimmel Live’

Zo krijgt 'Game of Thrones'-actrice Maisie Williams, beter bekend als Arya, te horen dat ze op een hele jonge oma lijkt.

© YouTube Jimmy Kimmel Live

Met jezelf kunnen lachen, is een heel mooie eigenschap. Internettrollen op hun plaats zetten ook. Presentator Jimmy Kimmel combineert deze twee dingen in de hilarische rubriek ‘Celebrities Read Mean Tweets’ in zijn populaire talkshow.

Hoge bomen vangen veel wind, en daar kunnen bekende sterren als geen ander over meespreken. Zeker op sociale media krijgen ze de laatste jaren van alles naar hun hoofd gegooid. Presentator Jimmy Kimmel besloot jaren geleden om daar iets grappigs mee te doen in zijn talkshow en riep de rubriek ‘Celebrities Read Mean Tweets’ in het leven. Artiesten lezen voor de camera gemene comments over zichzelf voor, en dat levert altijd de meest hilarische video’s op.

Heel wat bekende koppen

De bedoeling is natuurlijk om die beledigingen weg te lachen en op die manier te tonen dat we internettrollen niet serieus nemen. In deze editie duiken opnieuw heel wat bekende koppen op, waaronder Kim Kardashian, ‘Game of Thrones’-actrice Maisie Williams, Chris Rock, Will Ferrell, Jake Gyllenhaal, Tiffany Haddish, enzovoort.

De grote winnaar van deze ronde? Zendaya! De actrice had zonder twijfel hét beste antwoord op een internettrol die beweerde dat haar voeten stinken. Ze trok haar schoen uit, rook eraan en zei: ‘Neen, ze ruiken naar succes.’ Amen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.