Home celebs WOW: deze Duitser lijkt als twee druppels water op Ed Sheeran

WOW: deze Duitser lijkt als twee druppels water op Ed Sheeran

Zoek de zeven verschillen!

Ed Sheeran
© getty

Iedereen heeft ergens op onze aardbol een dubbelganger rondlopen. De Duitser Nic heeft die van hem heel gemakkelijk gevonden, want hij lijkt sprekend op de wereldbekende zanger Ed Sheeran!

Als je onderstaand filmpje bekijkt, zou je in eerste instantie denken dat Ed Sheeran net zoals heel wat andere sterren zich in deze quarantaine bezighoudt met nieuwe TikTok-filmpjes te maken, maar niets is minder waar. Het is namelijk niet Ed, maar Nic (25) die je hieronder aan het werk ziet.

@edsheerandoubleWas denkt du ist war ? Und was ist gelogen? ##sono ##lookalike♬ оригинальный звук – ayza_mua

Duits accent

We houden je niet voor de gek, deze Duitser is wel degelijk de dubbelganger van de wereldbekende zanger. Hij heeft ook diezelfde kenmerkende rosse haren en baard, ronde gezichtsvorm en pretoogjes. Ze lijken zo hard op elkaar, dat het moeilijk is om enkele verschillen op te sommen. Enkel als hij zijn mond opendoet, doet zijn Duitse accent hem door de mand vallen.

Nic is zich daar natuurlijk van bewust en probeert dan ook een graantje mee te pikken van het succes van zijn lookalike. Zijn TikTok- en Instagrampagina doopte hij om tot @edsheerandouble en hij wist daar respectievelijk al meer dan 200.000 en 400.000 volgers op te verzamelen. Je kan hem zelfs boeken als acte-de-présence voor op al je feestjes of events.

@edsheerandouble???♬ Originalton – edsheerandouble

Wij zouden het alleszins geloven!

Lees ook: