Home celebs Meghan Markle heeft een dubbelganger op Instagram

Meghan Markle heeft een dubbelganger op Instagram

'Hoewel ik zelf de overeenkomsten niet zie, beschouw ik het absoluut als een enorm compliment.'

meghan markle
© getty

Er wordt beweerd dat iedereen wel ergens op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. Wel Meghan Markle (38) heeft er blijkbaar 2! Na model Erica Lauren zou ook influencer Akeisha Varnado Land (39) de tweelingszus van de hertogin van Sussex kunnen zijn.

Terwijl de meesten onder ons hun dubbelganger nog tegen het lijf moeten lopen, vond het internet er al twee van Meghan Markle! Erica Lauren kreeg vroeger vaak te horen dat ze leek op een actrice uit ‘Suits’, maar het was pas toen Meghan trouwde met prins Harry dat het model doorhad over wie ze het al die tijd hadden. Naast Erica dook er onlangs een tweede vrouw op die als twee druppels water lijkt op Meghan. De gelukkige is deze keer Akeisha Varnado Land. De vrouw is een influencer die vaak foto’s post van zichzelf en haar gezinnetje, maar het is een van haar laatste foto’s die écht onze aandacht trok.

View this post on Instagram

An #usie with my littlest love in our matching “LOVE” sweatshirts from @coolkiidzwear ❤️ • What I love about these sweatshirts is not only their obvious adorableness, but also the fact that they aren’t super thick. Which is perfect for fall and winter because you can layer it with other things and not worry about sweating out your hair (ain’t nobody got time for that! ??‍♀️). And if your kid(s) are anything like mine, they get hot real fast running around all day, so lightweight layers are imperative. I also love that you’re able to take the layers off to rock it in the spring for those still cool days. These sweatshirts are perfect for year round cuteness! • Have a great week friends and remember to tell the people you care about that you love them… and as always, keep it cute! ?

A post shared by Greyson Regina Land (@greyson_land) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tweelingzus

Ze poseert op de selfie samen met haar dochter en je kan er gewoonweg niet naast kijken: ze lijkt wel de tweelingzus van Meghan. Ze kreeg dan ook de ene na de andere reactie die haar wees op deze treffende gelijkenis. ‘Ik hoor dat de laatste tijd wel vaker’, antwoordde Akeisha op haar Instagrampagina. ‘Ik word vaak met haar vergeleken, en niet alleen online. Op straat, in de kerk, in de bioscoop of in de supermarkt … Zelfs mijn goede vrienden en familie zeggen dat ik op haar lijk! En hoewel ik zelf de overeenkomsten niet zie, beschouw ik het absoluut als een enorm compliment’, vertelde ze aan Daily Mail.

Als we even verder door haar profiel scrollen, moeten we eerlijk toegeven dat ze op de ene foto al meer op de royal lijkt dan op de andere. Maar dankzij die amandelvormige bruine ogen, de donkere haren en de aanstekelijke glimlach zijn we sowieso niet de enigen die haar per ongeluk zouden aanspreken als mevrouw Markle. ‘Als Meghan eens niet naar een event wil gaan, mogen ze altijd naar mij bellen’, lacht Akeisha. Wat misschien goed uitkomt, nu Meghan afstand doet van haar koninklijke titel.

Lees ook: