Home celebs ZIEN: Jennifer Aniston verrast nietsvermoedende ‘Friends’-fans in Central Perk

ZIEN: Jennifer Aniston verrast nietsvermoedende ‘Friends’-fans in Central Perk

Hadden we dat geweten...

© The Ellen DeGeneres Show

Gisterenavond gaf Jennifer Aniston tijdens ‘The Ellen DeGeneres Show’ enkele ‘Friends’-fans de verrassing van hun leven. De actrice verstopte zich in de Warner Bros. Studio Lot in Los Angeles om nietsvermoedende fans tijdens een rondleiding in de studio te doen schrikken.

De sitcom uit de jaren negentig werd opgenomen in die studio’s. Anno 2020 kan je er de originele set bewonderen en dat is wat ook de ‘Friends’-fans deden die door Jennifer Aniston (aka Rachel Green) verrast werden. De actrice verstopte zich achter de iconische oranje zetel en wachtte tot de nietsvermoedende fans neerploften om een foto te nemen. Op dat moment sprong ze recht om de vier meisjes te verrassen. Van een photobomb gesproken!

Reboot op komst?

En daar stopte het niet, want Jennifer haalde er ook enkele rekwisieten, waaronder een koffiekan en koffiekopjes, bij om de ‘Friends’-vibe helemaal compleet te maken. Hetzelfde deed ze met nog een tiental andere fans die de zetel indoken. Met een heleboel geschreeuw, gelach en zelf een paar traantjes tot gevolg.

Die gelukkige fans werden daarna ook nog uitgenodigd om ‘The Ellen DeGeneres Show’ bij te wonen. En jawel hoor: ze waren allemaal aanwezig om hun idool voor een tweede keer in real life te ontmoeten. Het is niet de eerste keer dat de actrice haar fans verrast, want vorig jaar besloot ze om een Instagramaccount op te richten en dat deed ze in stijl: met een groepsfoto van de volledige ‘Friends’-cast. Eerder deze week kwam ze nog eens opvallend uit de hoek, want tijdens de SAG Awards was ze wel heel innig aan het knuffelen met haar ex Brad Pitt. Er wordt nu ook al enkele maanden gespeculeerd dat er een reboot van de legendarisch serie zit aan te komen, maar dat werd tot nu toe nog niet bevestigd. Een ding is wel al zeker: de ‘Friends’-hype was nog nooit zo groot als nu!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.