Home celebs ‘Modern Family’-acteur Jesse Tyler Ferguson en zijn man verwachten samen hun eerste...

‘Modern Family’-acteur Jesse Tyler Ferguson en zijn man verwachten samen hun eerste kindje

Het koppel is al ruim 9 jaar samen.

modern family
© getty

Nu ‘Modern Family’ er na 11 seizoenen op zit, is het tijd voor een van de hoofdrolspelers Jesse Tyler Ferguson (44) – oftewel Mitchell – om zijn eigen familie uit te breiden. De acteur en zijn man Justin verwachten samen hun allereerste kindje.

Jesse Tyler Ferguson (44) kennen we vooral als de neurotische Mitchell Pritchett uit de populaire serie ‘Modern Family’. Na 11 seizoenen zit de reeks er helaas op, en dat zorgt ervoor dat de acteur zich nu kan focussen op andere zaken. In de ‘Late Late Show with James Corden’ verklapte Jesse dat hij samen met zijn man Justin Mikita (34) een baby verwacht.


© getty

Geweldige ouders

Jesse en Justin, een advocaat, zijn al ruim negen jaar samen. Ze leerden elkaar in 2010 kennen en verloofden zich zo’n twee jaar later tijdens een vakantie in Mexico. In 2013 stapten ze in het huwelijksbootje. Als ze samen op de rode loper verschijnen, spatten de vonken ervanaf, dus er is geen twijfel mogelijk dat het holebikoppel geweldig goed zal zorgen voor de kleine spruit. Welk geslacht hun kindje heeft, deelde Jesse nog niet. ‘Een mens’, lachte hij. Hij deelde wel mee dat ze hun baby in juli verwachten.

Jesse gaf toe dat het eindelijk tijd werd voor gezinsuitbreiding. ‘Ik ben 44’, vertelde hij aan James Corden. ‘Laat maar komen!’ De presentator was in de wolken met het goede nieuws. ‘Jullie gaan echt de allerbeste ouders zijn’, aldus James. ‘Proficiat! Ik ben zo enthousiast!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: