Home Lifestyle ZIEN: ‘Modern Family’-cast had het heel gezellig bij onze noorderburen

ZIEN: ‘Modern Family’-cast had het heel gezellig bij onze noorderburen

En vorige week waren ze ook nog in Parijs en zelfs in Brussel!

De opnames van het allerlaatste seizoen van de populaire serie ‘Modern Family’ zijn momenteel volop aan de gang. Ze gaan er duidelijk uit met een knal, want voor seizoen 11 vertoefde de cast al in Parijs, onze hoofdstad Brussel en afgelopen weekend in Amsterdam.

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Zo ook aan de populaire en bekroonde serie ‘Modern Family’. Na tien hilarische seizoenen zijn ze nu volop bezig met de opnames van het elfde en allerlaatste seizoen. De producers willen overduidelijk in schoonheid eindigen, want voor het einde van de reeks vlogen ze de cast al de hele wereld rond. Zo vertoefden ze op een paar weken tijd al in de stad van de liefde Parijs, onze eigen Belgische hoofdstad Brussel en afgelopen weekend kuierden ze nog gezellig rond in Amsterdam.

‘Retourticket geannuleerd’

We kunnen deze kleine Europatrip volgen op de sociale media van enkele van de hoofdrolspelers. Zo postte een van de jongste telgen van de bekende tv-familie Aubrey Anderson-Emmons (Lily) al haar indrukken over Amsterdam dat ze enkele dagen geleden bezocht. De cast ging onder andere naar het Van Gogh Museum, de Albert Cuypmarkt en het Anne Frank Huis. ‘Amsterdam was geweldig’, schreef de actrice bij de foto’s. ‘Zo veel liefde voor deze stad.’

Ook Ariel Winter (Alex) verloor haar hart bij onze noorderburen en de prachtig verlichte Nederlandse grachten. ‘Ik heb mijn retourticket geannuleerd, vaarwel voorgoed Los Angeles’, schreef ze onder een typisch toeristisch kiekje.

Jessy Tyler (Mitchell) snoof op zijn beurt dan weer wat cultuur op. Hij ging zelfs op de foto met zijn identieke tweeling in het Vincent Van Gogh Museum, waarna hij onmiddellijk door de bewakers werd gevraagd om geen foto’s meer te trekken. Tja, iedereen gelijk voor de wet.

Manneke Pis

Voor hun uitje naar Amsterdam stopte de cast ook even in Parijs én zelfs in ons eigen Belgenlandje! Jammer dat we ze niet tegen het lijf liepen in Brussel waar ze onder andereManneke Pis bezochten of in Brugge waar ze een stadswandeling maakten door de pittoreske straatjes. ‘Brussel en Brugge, jullie waren nog mooier dan ik me had voorgesteld’, aldus Aubrey. ‘België, je stelde ons niet teleur.’ Hopelijk hebben wij precies hetzelfde gevoel na het bekijken van het allerlaatste ‘Modern Family’-seizoen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.