Home Lifestyle Deze serie met Lily Collins wordt nu al de nieuwe ‘Sex and...

Deze serie met Lily Collins wordt nu al de nieuwe ‘Sex and the City’ genoemd

Ze wordt pas volgend jaar op het kleine scherm verwacht, maar wij kijken er nu al naar uit!

‘Emily in Paris'
© Getty

‘Emily in Paris’, de nieuwe serie van de ‘Sex and the City’-producent Darren Star wordt pas in 2020 op de buis verwacht, maar wordt nu al het kleine, minstens even goede zusje, van ’SATC’ genoemd. Niet zo verwonderlijk als je weet dat niemand minder dan Lily Collins de hoofdrol op zich neemt. Benieuwd of we ook deze serie minstens vijf keer zullen bingewatchen…

De actrice zal de ambitieuze twenty-something Emily spelen die vanuit het bruisende Chicago voor haar werk naar Parijs verhuist en daar als een echte Française haar weg moet vinden in een groot marketingbedrijf. De verhaallijn komt dus niet helemaal overeen met die van ‘Sex and the City’ die in 1998 gelanceerd werd en zes seizoenen meeging, maar komt met enkele gewaagde outfits en romantische getaways volgens insiders toch in de buurt.

Patricia Field

En het is helemaal niet toevallig dat Emily’s outfits iets weg zullen hebben van die van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York en Samantha Jones. De styliste die meewerkte aan de looks van de originele ‘Sex and the City’-cast, Patricia Field, zal ook ‘Emily in Paris’ van de nodige styling voorzien.

View this post on Instagram

We are just getting started. #emilyinparis ??

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een interview met Deadline liet de producent Darren Star al weten dat hij helemaal in de ban is van zijn allernieuwste serie én van de actrice die hij wist te strikken. ‘Ik kan me niemand anders bedenken die dit verhaal beter tot leven had kunnen brengen dan Lily Collins’, vertelde hij.

Collins zelf lichtte ook al een tipje van de sluier op: ‘Ik ben meer dan trots op wat we hebben gemaakt en ik kan niet wachten om Emily’s reis met jullie te delen, al wordt het geen eenvoudig parcours. Ze heeft het moeilijk om zich aan de Parijse cultuur aan te passen en mist haar Amerikaanse leventje enorm hard. Ze moet nieuwe vriendinnen zoeken, hard werken én tegelijkertijd haar langeafstandsrelatie weten te onderhouden, en dat is geen lachertje’, liet ze weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer de serie volgend jaar gereleased zal worden, is nog niet helemaal duidelijk. Op het Instagramaccount @emilyinparis krijg je wel al enkele sneak peeks!

Lees ook: