Home Lifestyle YASSS: Adam Lamberg keert dan toch terug als Gordo in de ‘Lizzie...

YASSS: Adam Lamberg keert dan toch terug als Gordo in de ‘Lizzie McGuire’-reboot

© Disney

Oef, we kunnen eindelijk weer met met een gerust hart gaan slapen, want de kogel is door de kerk: Adam Lamberg keert toch terug als de stuntelige Gordo in de ‘Lizzie McGuire’-reboot. Dat heugelijke nieuws bevestigde Hilary Duff herfself zonet via Instagram.

‘Ik kon me de show zonder hem gewoon niet voorstellen’, vertelde Hilary in een interview. En toegegeven: wij ook niet. ‘Gordo was Lizzie’s beste vriend én zelfs iets meer. Hij was een belangrijke factor in het succes van de serie, en ik kon me de reboot zonder hem op de set niet voorstellen. Ik kan niet wachten om fans te laten zien waar Gordo vijftien jaar later mee bezig is.’

In augustus kondigde Hilary aan dat ze binnenkort zal terugkeren in een Disney+-serie als Lizzie McGuire én dat ze zelf de uitvoerende producent van de reboot is. We wisten toen nog niet of Gordo en de andere vertrouwde acteurs zouden terugkeren, maar nu kunnen we dus opnieuw opgelucht ademhalen, want Gordo zal wel degelijk in de serie te zien zijn!

Hallie Todd en Jake Thomas

Lamberg, intussen 35, speelde van 2001 tot en met 2004 Lizzie’s beste vriend in de serie. Hij kruipt nu opnieuw in de huid van de stuntelige, maar o zo zachtaardige Gordo in de gloednieuwe ‘Lizzie McGuire’. Tijdens de voorstelling van de serie liet Hilary al weten dat de reboot uiteraard niet zal draaien om de 13-jarige, maar wel om de volwassen Lizzie die nu een iets groter budget voor schoenen heeft, een populair restaurant uitbaat in de Big Apple én een lief heeft.

Vorige maand liet Hilary weten dat ook de originele gezinsleden opnieuw in de reboot te zien zullen zijn. Zij en Lamberg krijgen op de set dus het gezelschap van Hallie Todd als Jo McGuire, Jake Thomas als Matt McGuire én Robert Carradine als Sam McGuire. Van een reünie gesproken! De opnames van de serie zijn intussen al een dikke maand aan de gang. Wij halen intussen onze oranjes teenslippers en foute haarspeldjes al vanonder het stof!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.