Home Lifestyle TRAILER: Netflix lanceert ‘Merry Happy Whatever’, de eerste komische serie rond Kerstmis

TRAILER: Netflix lanceert ‘Merry Happy Whatever’, de eerste komische serie rond Kerstmis

De reeks is vanaf 28 november beschikbaar op Netflix.

netflix
© Netflix

Alsof Netflix nog niet lief genoeg was om ons op maar liefst zes splinternieuwe kerstfilms te trakteren, pakt het streamingplatform nu ook uit met een heuse serie rond Kerstmis. Onder meer Dennis Quaid en Ashley Tisdale zullen te zien zijn in ‘Merry Happy Whatever’.

In ‘Merry Happy Whatever’ volgen we Don Quinn (Dennis Quaid, beter bekend als de papa uit ‘The Parent Trap‘), een eigengereide vader uit Philadelphia die zijn best doet om het evenwicht te vinden tussen de stress van de feestdagen en de wensen van zijn hechte maar eclectische familie. De andere leden van het gezin doen hun best om hem onder controle te houden, want Don is van mening dat alles op de Quinn-manier moet worden gedaan.

Daar steekt zijn jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) een stokje voor wanneer ze uit Los Angeles komt overgevlogen met haar nieuwe vriend Matt (Brent Morin) om mee kerst te vieren. Don ziet in de berooide muzikant niet meteen de ideale schoonzoon. Al snel ontstaan er spanningen die weleens nefast zouden kunnen zijn voor de feestvreugde.

De hartverwarmende achtdelige comedyreeks, werd gemaakt door Emmy-winnaar Tucker Cawley die ook meewerkte aan ‘Parks and Recreation‘ en ‘The Mindy Project‘. Naast Dennis Quaid is er ook een rol weggelegd voor ‘High School Musical’-actrice Ashley Tisdale, Siobhan Murphy, Adam Rose (‘Veronica Mars’, ‘Santa Clarita Diet’), Hayes MacArthur en Elizabeth Ho.

‘Merry Happy Whatever’ is vanaf 28 november beschikbaar op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer leesvoer om alvast in de kerstsfeer te komen: