Home celebs Rupert Grint vertelt dat er altijd al vonken waren tussen Emma Watson...

Rupert Grint vertelt dat er altijd al vonken waren tussen Emma Watson en Tom Felton

Is #Dramione dan toch een feit?

© getty

We wisten al dat ‘Harry Potter’-hoofdrolspelers Emma Watson (Hermelien) en Tom Felton (Draco) goed bevriend waren, maar volgens hun collega Rupert Grint (Ron) zou er toch wat meer aan de hand kunnen zijn.

‘Harry Potter’-fans gingen al volledig uit hun dak toen ze afgelopen zomer zagen dat Emma Watson, die Hermelien speelde in de populaire films, en Tom Felton, die de rol van Draco op zich nam, samen op reis gingen. De acteur en actrice uit de blockbusters speelden tien jaar lang samen en groeiden zowat op met elkaar, het is dus niet vreemd dat daar een hechte vriendschappen uit ontstond. Toch kan er volgens Rupert Grint, Ron, iets meer aan de hand zijn tussen de twee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Er waren vonken’

Het is een beetje ironisch dat net Rupert die informatie verklapt, want hij speelde het vriendje van Emma in de films terwijl Tom lange tijd hun gezworen vijand was als lid van de kwaadaardige Malfidusfamilie. In real life ging het er blijkbaar heel wat gemoedelijker aan toe tussen Emma en Tom dan tussen hun personages Hermelien en Draco. ‘Er was altijd iets tussen die twee’, vertelt de acteur in Entertainment Tonight. ‘Er waren vonken.’

Voor Potterheads helemaal gek worden: zowel Emma als Tom vertelden recent nog dat ze single zijn, en Rupert wil geen geruchten verspreiden die niet waar zijn. ‘We waren natuurlijk nog kinderen‘, gaat hij verder. ‘En het was een beetje zoals elke romance op de speelplaats. Maar ik zou die twee nu wel zeker samen zien.’ Wij hopen stiekem dat #Dramione toch een feit is!

View this post on Instagram

Champion #Slytherin

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: