Home celebs Tom Felton en Emma Watson zijn samen op vakantie en ‘Harry Potter’-fans...

Tom Felton en Emma Watson zijn samen op vakantie en ‘Harry Potter’-fans worden gek

De twee acteurs zijn momenteel samen in Zuid-Afrika.

Emma Watson
© Getty

De ‘Harry Potter’-acteurs zijn zo’n beetje met elkaar opgegroeid en ook vandaag koesteren heel wat mensen van de cast nog een hechte vriendschap. Zo zijn Tom Felton (Malfidus) en Emma Watson (Hermelien) momenteel samen op vakantie. We moeten jullie dan ook niet vertellen dat de hashtag #Dramoine ondertussen al trending is op sociale media?

Gisteren deelde Tom Felton een foto met Emma Watson op zijn Instagramaccount. ‘Snelle leerling x’ staat er in het onderschrift te lezen. Verder zie je hoe Tom aan Emma leert hoe ze gitaar moet spelen. Het lijkt er bovendien op dat de twee samen op vakantie zijn. Als locatie gaf Tom namelijk Zuid-Afrika aan en de twee zitten ook duidelijk in pyjama op de zetel samen. Cute!

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Of er meer aan de hand is tussen de twee laten we alvast in het midden. Wij vinden het namelijk al leuk genoeg dat ze na al die jaren nog zo close zijn. ‘Harry Potter’-fans denken er net zo over en reageren alvast dolenthousiast op sociale media. Bovendien spreken de acteurs de laatste tijd wel vaker af. Onlangs deelde Emma op haar Instagram dat ze samen aan het skateboarden waren en ook Tom vertelde in november nog dat ze elkaar regelmatig zien. ‘We zien elkaar redelijk vaak en ik vind het ook altijd leuk om tijd met haar door te brengen!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: