Home Lifestyle YES, PLEASE: Warner Bros. komt met plannen voor ‘Harry Potter’-serie

YES, PLEASE: Warner Bros. komt met plannen voor ‘Harry Potter’-serie

De serie zou exclusief te zien zijn op het streamingplatform van Warner Bros., dat momenteel nog in ontwikkeling is.

In 2011 kwam de laatste film, ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’, uit. Toch heeft de magische wereld van J.K. Rowling na al die jaren nog steeds een plekje in ons hart. ‘Fantastic Beasts’ maakt het gemis een beetje goed, maar het ziet ernaar uit dat we in de toekomst weer meer van onze favoriete tovenaar zullen horen. Warner Bros. zou namelijk plannen hebben voor een tv-serie.

Warner Bros. werkt momenteel aan een streamingplatform als Netflix. Een concrete lanceringsdatum is er nog niet, maar het zou in 2020 gelanceerd worden. Ook wat er precies te zien zal zijn, is nog niet geweten, maar volgens geruchten werken ze aan een serie rond ‘Harry Potter’. Net zoals bij ‘Fantastic Beasts’ zou het gaan om een prequel. Het verhaal zou zich voornamelijk in Zweinstein en bepaalde delen van Europa afspelen.

via GIPHY

In de serie zouden allerlei nieuwe personages (en dus ook nieuwe acteurs) te zien zijn. Wel speelt de tv-serie zich af in hetzelfde universum als dat van onze goede vriend Harry. Voorlopig is het nog te vroeg om te beginnen juichen, want het idee kan nog altijd afschoten worden, al lijkt die kans ons redelijk klein als je kijkt naar hoe succesvol de magische filmreeks al geweest is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.