Home Lifestyle Boeken WISHLISTED: er komt een nieuw boek over ‘Harry Potter and the Cursed...

WISHLISTED: er komt een nieuw boek over ‘Harry Potter and the Cursed Child’

‘Harry Potter and the Cursed Child: The Journey’ neemt ons mee achter de schermen bij het toneelstuk.

harry potter
© Getty

Een film over ‘Harry Potter and the Cursed Child’ is nog niet in de maak, maar gelukkig voor ons komt er binnenkort een tweede boek over het ondertussen wereldberoemde vervolgverhaal en toneelstuk.

Harry Potter and the Cursed Child: The Journey’ staat helemaal in het teken van het toneelstuk. Zo bevat het boek onder anderne foto’s, interviews, nooit geziene ontwerpen, aantekening en beelden van achter de schermen. Opgelet: het gaat dus niet om een vervolgverhaal over ‘Harry Potter and the Cursed Child’ zelf.

‘Harry Potter and the Cursed Child: The Journey’

In het boek komen we meer te weten over hoe het allemaal begonnen is. Zo vertellen producers Sonia Friedman en Colin Callender over het beginproces van het toneelstuk. Daarnaast krijg je een blik op de verdere ontwikkeling tot en met het kiezen van de acteurs.

Fans kunnen hun exemplaar nu al reserveren op Amazon, maar pas op 31 oktober mag je je pakket op je deurmat verwachten. Verder zal Pottermore Publishing het ook uitgeven als e-boek. Dat er een verhaal over het toneelstuk zelf komt, is geen verrassing aangezien ‘Harry Potter and the Cursed Child’ op korte tijd een wereldwijd succes geworden is. Ondertussen kan je niet alleen in Londen gaan kijken, maar ook in New York en Melbourne. In de herfst is het de beurt aan San Francisco en in 2020 komen er nog voorstellingen in Hamburg en Toronto.

Lees ook: