Home celebs ZIEN: Cam en Mitch maken twee héél beroemde vrienden in laatste seizoen...

ZIEN: Cam en Mitch maken twee héél beroemde vrienden in laatste seizoen ‘Modern Family’

Een 'Friends'-ster in 'Modern Family': beter wordt het niet.

Modern Family
© Getty

Na tien jaar ‘Modern Family’ valt binnenkort het doek over de populaire serie. Maar niet voor de fans een laatste seizoen met extra speciale gastrollen hebben gekregen. In een van de allerlaatste afleveringen duiken twee wereldsterren in een jacuzzi met Cam en Mitch.

Waarom zit Courtney Cox in hemelsnaam in een jacuzzi met David Beckham? We vroegen het ons af bij het zien van onderstaande Instagrampost van de ‘Friends’-actrice. Maar als je het filmpje afspeelt, wordt het een en ander duidelijk.

Op het tweede beeld zien we Courtney en David samen met Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet, de acteurs die Cam en Mitch spelen in ‘Modern Family’. De hashtag #modernfamily bevestigt het vermoeden: David Beckham en Courtney Cox zijn binnenkort samen te zien in de populaire serie.

View this post on Instagram

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Momenteel loopt het elfde en laatste seizoen van ‘Modern Family’ in de Verenigde Staten. Er zijn ondertussen al vier afleveringen uitgezonden, maar de reeks zou zeker nog tot volgend jaar lopen. De aflevering met Cox en Beckham wordt verwacht voor begin 2020. De twee spelen zichzelf in de serie. Cameron en Mitchell gaan naar een bowlingwedstrijd voor celebs, waar ze de twee sterren tegen het lijf lopen. Op een of andere manier komen ze samen in een jacuzzi terecht. Om te weten te komen hoe dat juist gebeurt, moeten we dus nog even wachten.

‘Modern Family’ wordt bij ons op Q2 uitgezonden, maar het kan nog wel even duren voor seizoen 11 daar te zien is. Op Telenet Play kan je het nu al bekijken.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.