Home celebs SAY WHAT?! James Corden rijdt niet écht tijdens ‘Carpool Karaoke’

SAY WHAT?! James Corden rijdt niet écht tijdens ‘Carpool Karaoke’

Een filmpje op Twitter toont hoe de opnames gebeuren.

carpool karaoke
© getty

James Corden laat in ‘Carpool Karaoke’ de meest bekende sterren plaatsnemen op de passagierszetel van zijn auto terwijl ze een ritje maken. Een voorbijganger maakte nu een filmpje van de opnames en wat blijkt: de presentator zit wel achter het stuur, maar hij rijdt niet echt!

Ons favoriete onderdeel van ‘The Late Late Show with James Corden’ of van YouTube in het algemeen? ‘Carpool Karaoke’ natuurlijk! James Corden vraagt aan de allergrootste sterren op deze aardbol om hem te vergezellen in zijn auto. Ze zingen niet enkel hun grootste hits, maar de presentator stelt ze ook de meest gedurfde vragen en laat ze de gekste opdrachten doen. Heerlijke televisie!

Beetje in shock

We hadden natuurlijk al zo’n licht vermoeden dat James niet echt rijdt door de straten van Los Angeles. Hij besteedt namelijk meer aandacht aan zijn co-piloot dan aan de weg en de andere weggebruikers. Toch waren we een klein beetje in shock toen we onderstaand filmpje zagen verschijnen op Twitter. Een voorbijganger filmde de opnames van ‘Carpool Karaoke’ en wat blijkt? De auto van James wordt gewoon getrokken! De SUV staat op een aanhangwagen, dus de presentator heeft het stuur enkel voor de show vast.

‘Dit is de reden waarom ik moeite heb om mensen te vertrouwen’, schreef de Twittergebruiker er al lachend bij. Het filmpje werd ondertussen al meer dan twee miljoen keer bekeken. Sommige reacties op deze onthulling zijn dan ook geniaal.

Anderen beweren dan weer dat ze James bij andere opnames soms wél zelf zagen rijden, en ze delen het bewijs daarvan. Of de man nu echt rijdt, of niet, wij blijven ‘Carpool Karaoke’ zalig vinden en zouden ook wel graag een keertje bij hem in de auto stappen.

Deze sterren namen al eens plaats op de passagiersstoel:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.