Home celebs ZIEN: Céline Dion en James Corden spelen ‘Titanic’ na in nieuwe ‘Carpool...

ZIEN: Céline Dion en James Corden spelen ‘Titanic’ na in nieuwe ‘Carpool Karaoke’

Ze geven ook enkele schoenen weg uit haar collectie van zo'n tienduizend (!) paar.

© Youtube The Late Late Show with James Corden

James Corden pikte niemand minder dan Céline Dion op in de allernieuwste ‘Carpool Karaoke‘. De koningin van de ballades zong haar beste hits, kuste de presentator vol op de mond, gaf schoenen uit haar gigantische collectie weg én speelde ‘Titanic’ na.

Céline Dion kan nog steeds een ongelooflijk stemgeluid produceren met dat tengere lijfje van haar. Dat bewijst ze in de allernieuwste ‘Carpool Karaoke‘ met James Corden. De twee rijden rond in Las Vegas en kwelen de beste hits van de zangeres. Bereid je voor op een nostalgisch momentje wanneer ‘It’s All Coming Back To Me Now’ en ‘Because You Loved Me’ uit de autoboxen knallen. Niet enkel haar succesvolle liedjes passeren de revue, Céline brengt ook haar eigen – dramatische – versie van ‘Baby Shark’. Naast een goede stem heeft deze diva duidelijk ook een geweldig gevoel voor humor.

Schoenencollectie

We leren de zangeres ook een beetje beter kennen en komen te weten dat ze een gi-gan-tische schoenencollectie heeft. Ze schat haar aantal paren op zo’n tienduizend! Die stockeert ze in een magazijn in Las Vegas. In haar vorige huis in Florida had ze zelfs een systeem waarbij ze op een computer ingaf welke schoenen ze zocht, en haar kleerkast toverde dan het juiste paar tevoorschijn. Hemels!

Volgens James kan ze al die schoenen toch niet tegelijkertijd dragen, dus smeedde hij samen met haar assistentes een snood plannetje om een aantal paren weg te schenken. Met pijn in het hart deelde Céline een stuk van haar verzameling uit aan willekeurige mensen op straat.

Als grote finale zet James haar allergrootste hit, ‘My Heart Will Go On’ (lees: de soundtrack van ‘Titanic’), op. James zou natuurlijk James niet zijn als hij niet iets speciaals deed met dat nummer. Zo staan de twee plots op de boeg van een boot(je) in de gedaante én wereldberoemde pose van Rose en Jack. Op de achtergrond is een spectaculair schouwspel met fonteinen te zien. Heel grappig en best indrukwekkend.

De video werd in een paar dagen tijd al bijna zes miljoen keer bekeken. Enkele tientallen views daarvan zijn sowieso van ons, want de epische video staat op repeat. Sorry, not sorry!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.