Home celebs ZIEN: Ariana Grande toont legendarische Céline Dion-imitatie in nieuwe Carpool Karaoke

ZIEN: Ariana Grande toont legendarische Céline Dion-imitatie in nieuwe Carpool Karaoke

Dit moet je gewoon gezien hebben!

YouTube @The Late Late Show with James Corden

Dat James Corden de meest legendarische autoritjes naar zijn werk beleeft, hoeven we je vast niet meer te vertellen. De Britse talkshowpresentator wist al talloze bekende koppen te strikken voor zijn legendarische carpool karaokesessies en dat succes zet hij uiteraard gewoon verder. Deze week kreeg hij namelijk het aangename gezelschap van zangeres en bride to be Ariana Grande en dat leverde deze hilarische beelden op.

Dat Ariana Grande en James Corden een hilarisch, maar indrukwekkend zangduo vormen, bewezen de twee eerder deze week al met een briljante remake van ‘Titanic’. Hun Jack en Rose-vertolking tijdens ‘The Late Late Show’ ging dan ook al snel viraal en ook wij bekeken het filmpje meermaals. Maar niet getreurd, want het duo trakteert ons een tweede keer op een fantastisch kwartiertje vol zang en humor in James beruchte auto. De twee zingen er werkelijk de longen uit hun lijf op hits als ‘Side To Side’ alsook haar nieuwste single ‘God Is A Woman’. Toch weet Ariana Grande ons ook te verbazen met een imitatie van de Canadese Céline Dion. Van haar manier van praten tot haar engelenstem: Ariana zou perfect als Célines dubbelganger kunnen doorgaan en dat tot groot jolijt van James.

De talkshowpresentator polst tegelijkertijd ook even naar het gerucht dat de zangeres zelf nergens heen hoeft te lopen, maar altijd gedragen wordt. De grootste onzin volgens de popzangeres! Ze geeft toe inderdaad één keertje gedragen te zijn geweest door haar tourmanager, maar dat was omdat ze die dag net een hele opname op hoge hakken achter de rug had en haar tenen zelfs bloedden. Toch kan de talkshowpresentator het niet laten om tijdens een pitstop bij Starbucks de popzangeres op zijn rug te nemen en ze de drukbezochte zaak binnen te dragen. En uiteraard werden er massaal smartphones bovengehaald om dat te filmen…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.