Home celebs MUST SEE: Ariana Grande en James Corden spelen samen ‘Titanic’ na

MUST SEE: Ariana Grande en James Corden spelen samen ‘Titanic’ na

Het grappigste wat je vandaag zal zien!

James Corden
YouTube: The Late Late Show with James Corden

Ariana Grande was te gast bij ‘The Late Late Show’ bij James Corden en de twee hadden iets geweldig in petto voor alle aanwezige gasten. Samen hebben ze een van de mooiste liefdesverhalen ter wereld, ‘Titanic’, nagespeeld. Wij hebben het filmpje ondertussen al meerdere keren achter elkaar bekeken, en krijgen er maar geen genoeg van.

Ariana Grande en James Corden hebben zelf een soundtrack samengesteld die volgens hun past bij ‘Titanic’. Vervolgens hebben ze alle dertien nummers gezongen en dit op negen verschillende sets. En dan hebben we je het indrukwekkendste nog niet verteld, want alles werd in één opname opgenomen.

My Heart Will Go On

Enkele nummers die op de setlist stonden? Ariana en James zongen onder andere ‘The Way I Are’ van Timbaland, ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran en ‘Ride With Me’ van Nelly. We moeten je dan ook vast niet vertellen dat het resultaat hilarisch is! Verder stonden ook Lady Gaga, One Direction, Vanilla Ice, Pitbull en NSYNC op het programma. De afsluiter van hun hilarische medley was – en hoe kan het ook anders? – ‘My Heart Will Go On’ van Céline Dion.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.