Home celebs HILARISCH: James Corden verovert een plekje bij de Backstreet Boys en geeft...

HILARISCH: James Corden verovert een plekje bij de Backstreet Boys en geeft de show van zijn leven

Dit moet je gewoon gezien hebben!

Dat James Corden wel te vinden is voor een gek avontuurtje, is niets nieuws. Van een rondje strippen met ‘Magic Mike’-acteur Channing Tatum tot een musical als ‘Belle en het Beest’ live op straat brengen: James heeft al heel wat op zijn cv staan. Hoe hij dat nog kan overtreffen? Wat dacht je van een plekje in de populaire boysband de Backstreet Boys!

De 39-jarige Britse talkshowpresentator trok eropuit voor een memorabel tripje richting het Planet Hollywood Hotel in Las Vegas, de thuisbasis van de Backstreet Boys. De reden voor dat bezoekje? James wilde de jongens graag bedanken voor hun recente optreden in ‘The Late Late Show’, waar ze naar eigen zeggen hadden laten blijken dat ze wel erg moe waren van hun tournee. James, als de goede vriend die hij is, ‘offerde’ zich dan ook graag op zodat een van de jongens een avondje vrij zou kunnen hebben. Wie die (on)gelukkige dan wel was? Brian Littrel. De 43-jarige zanger werd door James eigenhandig uit de groep gestemd zodat hij in zijn plaats een avondje kon schitteren op het podium met zijn nieuwe vrienden. En hoe hij dat deed!

‘Corden is back, alright!’

In de typische Cordenstijl nam hij al heel snel de hele boel over. Zo veranderde hij tijdens de repetitie de choreografie, plaatste hij zichzelf in de spotlight en suggereerde hij zelfs dat de rest van de band gerust kon verdwijnen tot het einde van het lied. Hilarisch! Wanneer het grote moment eindelijk daar is, zien we James verschijnen in een volledig witte outfit. Van een stoer leren jasje tot een strakke jeans en een cool paar sneakers. Zodra de eerste noot van hun hit ‘Larger Than Life’ wordt ingezet, haalt hij zijn beste zangtalent én moves boven alsof hij nooit anders gedaan heeft. Laat het duidelijk zijn: James beleefde de avond van zijn leven en wij net zo goed met dit fantastische beeldmateriaal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.