Home celebs VIDEO: P!nk doet het ondersteboven in gloednieuwe Carpool Karaoke

VIDEO: P!nk doet het ondersteboven in gloednieuwe Carpool Karaoke

Wist je al dat Jon Bon Jovi ooit haar hart brak?

P!nk
© Screenshot YouTube: The Late Late Show with James Corden

Yesss, James Corden zwierde alweer een nieuwe Carpool Karaoke online. Deze keer kon hij niemand minder dan zangeres P!nk versieren. Ze openden met ‘What About Us’, en die versie klonk fe-no-me-naal. Wij zijn fan van dit duo.

P!nk scoort momenteel in alle hitlijsten met haar nieuwste hit ‘What About Us‘. James Corden nodigde haar dan ook uit voor een ritje tijdens zijn Carpool Karaoke. En daar bewees de zangeres nog maar eens dat ze alle (hoge) noten aankan.

Vlinders voor Bon Jovi

Maar het duo maakt naast het zingen natuurlijk ook nog plaats voor een gezellige babbel. Zo vertelde P!nk dat ze vroeger een gigantische crush had op Jon Bon Jovi. Hij brak echter haar hart toen ze hoorde dat hij getrouwd was. ‘Ik scheurde al zijn posters van de muur en kwam dagenlang mijn kamer niet meer uit’, vertelde ze. ‘Dat was de eerste keer dat iemand mijn hart brak.’

Jaren later, toen de carrière van P!nk echt van de grond kwam, ontmoette ze haar jeugdidool. Ze vertelde hem over haar gebroken hart. De zanger stuurde haar vervolgens bloemen én een leren broek met de geweldige boodschap: now you can finally get into my pants. Hola pola, Jon!

Ondersteboven

En net toen we dachten dat het niet meer gekker kon, stapten de twee uit om ondersteboven te zingen. No joke. Volgens een bepaalde theorie zou je beter zingen als je ondersteboven hangt, en dat wilde het duo natuurlijk aan den lijve ondervinden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.