Home celebs De Carpool Karaoke met Sam Smith geeft je een kwartier lang kippenvel

De Carpool Karaoke met Sam Smith geeft je een kwartier lang kippenvel

Zalige stem, zalige kerel!

Is Adele de titel van ‘Beste Carpool Karaoke Ooit’ kwijt? We laten je zelf beslissen. Haar landgenoot en ‘Too Good At Goodbyes’-zanger Sam Smith doet de zangeres alleszins véél concurrentie aan.

Schattige Sam

Je zou denken dat James Corden het na zo’n veertig Carpool Karaoke-ritjes wel ongeveer gehad heeft met dat rondrijden en zingen. Maar met de super sympathieke Sam Smith naast hem amuseert Corden zich duidelijk nog eens kostelijk. De samenzang van de twee Britten klinkt niet alleen geweldig – kunnen we een duet krijgen, a.u.b.? – ze lijken het ook gewoon heel goed te kunnen vinden met elkaar. ‘Het zijn gesprekken zoals dit waardoor mensen verbaasd zijn wanneer ze te weten komen dat ik een vrouw heb’, geeft James toe.

Sam Smith blijkt naast een van de mooiste stemmen van het moment ook een leuke persoonlijkheid te hebben. De zanger vertelt over zijn droomhuwelijk dat hij al helemaal uitgedacht heeft, zijn crush op Ryan Gosling en het feit dat hij een enorme Harmonizer (een fan van Fifth Harmony) is. Tegen dat de meidengroep dan op het einde van de video mee in de auto stapt en Sam de show steelt met hun hit ‘Work’, ben je helemaal gesmolten voor de schattige Smith. Tot in het Sportpaleis, Sam!

Sam Smiths nieuwe album ‘The Thrill of it All’, het eerste sinds drie jaar, komt morgen uit.

Meer Sam Smith:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.