Home celebs ZIEN: legendarische Barbra Streisand neemt zelf plaats achter het stuur in Carpool...

ZIEN: legendarische Barbra Streisand neemt zelf plaats achter het stuur in Carpool Karaoke

'Ik moest mijn rijexamen drie keer afleggen', vertelt de zangeres aan James Corden.

©CBS

James Corden draaide de rollen om in zijn allernieuwste Carpool Karaoke. Hij nam zelf plaats op de passagiersstoel en gaf het stuur aan de iconische Barbra Streisand (76).

James Corden nodigde de allergrootste sterren op deze aardbol al uit in zijn auto voor de immens populaire rubriek Carpool Karaoke die onderdeel uitmaakt van zijn talkshow ‘The Late Late Show with James Corden’. Hij botste echter op een vervelend probleempje deze keer. Hij parkeerde zijn auto verkeerd en werd daarom opgescheept met een vervelende wielklem. Zijn gast – niemand minder dan de legendarische zangeres en actrice Barbra Streisand – moest dus zelf rijden, terwijl James kon relaxen in de passagiersstoel. Alhoewel, relaxen is veel gezegd want Barbra is naar eigen zeggen niet de allerbeste chauffeur.

‘Ik moest mijn schriftelijke rijexamen drie keer afleggen’, bekent Barbra tot groot ongeloof van James. De zangeres geeft toe dat ze vaak verstrooid in de auto zit. ‘Ik reed ooit eens een afrit van een autostrade op’, aldus Barbra. James die niet de volle honderd procent op zijn gemak zit, vindt wel dat het een mooie manier zou zijn om te sterven.

‘Ze spreken mijn naam nog altijd verkeerd uit’

De twee zingen liedjes uit haar nieuw album en er passeren ook een aantal klassiekers de revue. Daarnaast komen we natuurlijk ook wat meer te weten over Barbra. Zo zorgde ze ervoor dat Siri, de spraakassistent van Apple, haar achternaam niet meer fout uitsprak. ‘Mensen spreken mijn naam nog altijd verkeerd uit’, aldus Barbra. ‘Dus de beste manier om daar verandering in te brengen, was ervoor zorgen dat Siri het wél juist deed.’


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.