Home Lifestyle Thomas uit ‘Expeditie Robinson’ doet carpool karaoke met afvallers

Thomas uit ‘Expeditie Robinson’ doet carpool karaoke met afvallers

De bamboo bitch toont nogmaals waarom hij onze favoriete deelnemer was.

©starskytv

De leukste kandidaat uit ‘Expeditie Robinson’, bamboo bitch Thomas (29), neemt elke week een andere afvaller mee in zijn auto voor een zalige carpool karaoke.

Thomas, de excentrieke dansleraar, moest het eiland al in de tweede aflevering vaarwel zeggen. Hij lag supergoed in de groep in kamp Noord, maar kreeg op de eilandraad toch evenveel stemmen als Fré. In een duel moest hij zijn meerdere erkennen in zijn kampgenoot en kwam er een einde aan het avontuur van zijn leven.

Bamboo bitch

De korte passage van de lookalike van Jani Kazaltzis ging niet onopgemerkt voorbij en hij was samen met zijn zalige oneliners zoals ‘bamboo bitch’ niet alleen onze favoriet, maar ook die van vele kijkers. We waren dan ook blij toen we ontdekten dat hij voor Starsky TV de host is van zijn eigen ‘carpool karaoke‘-show.

Hij nodigt telkens de afvaller van het programma uit in zijn auto, en al zingend, dansend en vooral zeverend leren we de persoon achter de wannabe Robinson kennen. Lisa, Jonas, Gilles, Angelo, Emilie, Oona en Chloé mochten al een plaatsje nemen in de passagiersstoel. We komen te weten dat Jonas toch een beetje een womanizer is, dat Lisa houdt van techno, Oona al eens botox spoot, Angelo niet kan functioneren zonder contact met zijn kinderen, Gilles eigenlijk een teddybeer is, Emilie benieuwd is naar hoe seks zou zijn met een vrouw en Chloé een blijvende pieptoon heeft in haar linkeroor na een auto-ongeluk.

Headbangen

We moeten eerlijk zijn, voor de fantastische duetten hoef je niet te kijken, wel voor de grappige autodansmoves – inclusief headbangen – van Thomas en de heerlijke dialogen tussen de kandidaten. Je kan alle filmpjes hier bekijken. Wij zijn fan! Jani mag oppassen, want hij krijgt concurrentie van zijn dubbelganger.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.