Home celebs ZIEN: emotionele Michael Bublé vertelt over zware chemostrijd van zijn zoontje in...

ZIEN: emotionele Michael Bublé vertelt over zware chemostrijd van zijn zoontje in Carpool Karaoke

‘Ik viel om toen ik hoorde dat mijn zoontje kankervrij was’, vertelt de zanger aan James Corden.

YouTube The Late Late Show with James Corden

De Canadese zanger Michael Bublé (43) heeft een zware periode achter de rug. Twee jaar geleden werd er bij zijn zoontje namelijk leverkanker vastgesteld. Na een zware chemobehandeling is de ondertussen vijfjarige Noah weer gezond, maar het dappere gevecht liet duidelijk zijn sporen na bij de zanger. In het populaire programma ‘Carpool Karaoke’ met James Corden houdt hij het dan ook niet droog wanneer de talkshowpresentator het gevoelige onderwerp aansnijdt.

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder: je kleine spruit die plots de vreselijke diagnose van kanker krijgt. Niemand wil daarmee geconfronteerd worden. Het overkwam Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato. Hun zoontje Noah (5) streed twee jaar lang tegen leverkanker. Hoewel talkshowpresentator James Corden zich die nachtmerrie niet kan inbeelden, was hij wel benieuwd naar hoe de zanger en zijn gezin zich door deze moeilijke periode hadden geworsteld. ‘Mijn leven stopte na die vreselijke diagnose’, vertelt Michael erg emotioneel in de auto. Hoewel hij amper de juiste woorden kan vinden, probeert hij de uiterst pijnlijke ervaring wel te beschrijven. ‘We hebben de afgelopen jaren van dag tot dag geleefd. We hebben de hulp van de beste dokters gekregen en daar ben ik zo dankbaar voor.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Spider-Man is fantastisch, maar jij bent mijn echte held’

‘Toen de artsen ons uiteindelijk vertelden dat Noah in orde was, viel ik letterlijk om en moest mijn vrouw me oprapen. Ik heb geprobeerd me al die tijd heel sterk en positief te houden, maar dit mooie nieuws kon ik gewoon niet aan’, vertelt Michael. Wat zijn vijfjarige zoontje doorstaan heeft, is dan ook onbeschrijfelijk. ‘Ik zeg vaak tegen Noah dat Spider-Man fantastisch is, maar dat hij mijn echte held is’, vertelt Michael.

De zanger richt zich ten slotte ook tot de dashcam voor zich om mensen aan te sporen om geld te doneren voor meer onderzoek naar kanker. ‘Ik weet hoe waanzinnig het is als zo’n ziekte genezen kan worden. En je denkt misschien dat je in je eentje niks kan betekenen, maar wij kunnen dat juist allemaal wel.’

Lees ook: