Home celebs Het 3-jarige zoontje van Michael Bublé herstelt goed van leverkanker

Het 3-jarige zoontje van Michael Bublé herstelt goed van leverkanker

Goed nieuws voor de kleine Noah!

Reporters
Zo'n drie maanden geleden maakte de Canadese jazzzanger Michael Bublé bekend dat zijn driejarige zoontje Noah leverkanker heeft. Een week later begon Noah in de Verenigde Staten aan zijn chemotherapie. En nu klinkt er goed nieuws bij de Bublés!

Michael Bublé en zijn Argentijnse vrouw Luisiana Lopilato kondigden blij aan dat hun kleine kapoen goed herstelt van zijn leverkanker. Daniela, de zus van Luisiana verklaarde aan een Argentijnse journalist dat haar neefje Noah genezen was van zijn leverkanker. Nadien kwam ze terug op haar uitspraak en zei ze dat haar zus en schoonbroer het nieuws zelf zouden verspreiden.

En zo geschiedde. Er verscheen een post op Michaels officiële Facebookpagina met de mededeling dat Noah aan de beterhand is: 'We zijn zo dankbaar te kunnen melden dat onze zoon Noah heel goed hersteld is tijdens zijn behandelingen en de dokters zeer positief zijn over de toekomst van onze kleine jongen. Hij is heel dapper geweest en we blijven zijn moed bewonderen. We danken God voor de sterkte die Hij ons allen gaf. We kunnen onze dankbaarheid voor zijn dokters en verpleging onmogelijk onder woorden brengen. Bedankt aan de duizenden mensen voor hun lieve wensen. Jullie steun en liefde doet ons goed.'

 

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on

 

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on