Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

'Hoewel ik zelf de overeenkomsten niet zie, beschouw ik het absoluut als een enorm compliment.'

Meghan Markle heeft een dubbelganger op Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Er wordt beweerd dat iedereen wel ergens op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. Wel Meghan Markle (38) heeft er blijkbaar 2! Na model Erica Lauren zou ook influencer Akeisha Varnado Land (39) de tweelingszus van de hertogin van Sussex kunnen zijn.


Terwijl de meesten onder ons hun dubbelganger nog tegen het lijf moeten lopen, vond het internet er al twee van Meghan Markle! Erica Lauren kreeg vroeger vaak te horen dat ze leek op een actrice uit ‘Suits’, maar het was pas toen Meghan trouwde met prins Harry dat het model doorhad over wie ze het al die tijd hadden. Naast Erica dook er onlangs een tweede vrouw op die als twee druppels water lijkt op Meghan. De gelukkige is deze keer Akeisha Varnado Land. De vrouw is een influencer die vaak foto’s post van zichzelf en haar gezinnetje, maar het is een van haar laatste foto’s die écht onze aandacht trok.

Tweelingzus


Ze poseert op de selfie samen met haar dochter en je kan er gewoonweg niet naast kijken: ze lijkt wel de tweelingzus van Meghan. Ze kreeg dan ook de ene na de andere reactie die haar wees op deze treffende gelijkenis. ‘Ik hoor dat de laatste tijd wel vaker’, antwoordde Akeisha op haar Instagrampagina. ‘Ik word vaak met haar vergeleken, en niet alleen online. Op straat, in de kerk, in de bioscoop of in de supermarkt ... Zelfs mijn goede vrienden en familie zeggen dat ik op haar lijk! En hoewel ik zelf de overeenkomsten niet zie, beschouw ik het absoluut als een enorm compliment’, vertelde ze aan Daily Mail.

Als we even verder door haar profiel scrollen, moeten we eerlijk toegeven dat ze op de ene foto al meer op de royal lijkt dan op de andere. Maar dankzij die amandelvormige bruine ogen, de donkere haren en de aanstekelijke glimlach zijn we sowieso niet de enigen die haar per ongeluk zouden aanspreken als mevrouw Markle. ‘Als Meghan eens niet naar een event wil gaan, mogen ze altijd naar mij bellen’, lacht Akeisha. Wat misschien goed uitkomt, nu Meghan afstand doet van haar koninklijke titel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '