Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Studio 100

Ze ruilen de roze Mega Mindy-pakjes in voor een heel ander spektakel op de planken.

Lotte Stevens en Free Souffriau vervoegen de cast van de musical ’40-45′

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Lotte Stevens (29) en Free Souffriau (42) ruilen de roze Mega Mindy-pakjes in voor een heel ander spektakel. Het tweetal zal namelijk in de laatste voorstellingen van de musical ’40-45′ te zien zijn, die op 3 juli voorgoed van de planken verdwijnt. Dit wil je niet missen!

Studio 100 kondigde al een tijd geleden aan dat het einde van de spektakel-musical ’40-45′ in zicht was. Op 3 juli is de allerlaatste voorstelling te zien en daarvoor eindigen ze met een knal. Ze nodigen zowel ex-Mega Mindy Free Souffriau als nieuwe opvolger Lotte Stevens uit op de planken in het pop-up theater in Puurs!

Laatste speelreeks

Free Souffriau deelde vorig jaar mee dat ze het leven als Mega Mindy achter zich zou laten, omdat er een opvolging nodig was. Die nieuwe rol was voor Lotte Stevens weggelegd, die ons nog heel recent vertelde dat ze soms nog onzeker is over haar lichaamsbouw als nieuwe Mega Mindy. Maar het tweetal laat het superheldenleven even achter zich, want ze kregen allebei een rolletje te pakken in de laatste speelreeks van ’40-45′. Zo zal Lotte de rol van Marie vertolken en Free die van Sarah.

Toen Lotte gevraagd werd, twijfelde ze dan ook geen seconde om de cast te vervoegen: ‘Er zijn producties waarvan je meteen weet: hier wil ik heel graag eens in meespelen. De spektakel-musical “40-45” is zo’n voorstelling. Ik kan dan ook niet wachten om eraan te beginnen en ervoor te zorgen dat het publiek elke keer een bijzondere ervaring ondergaat’, aldus Lotte. Het zal voor haar dus de eerste keer zijn dat ze voor zo’n groot publiek zal spelen. Free heeft hiervoor al wat meer ervaring opgedaan: ‘Nadat ik al mocht meespelen in zowel de eerste als de nieuwe versie van “Daens” én de musical “14-18”, ben ik bijzonder blij dat ik ook “40-45” aan dit lijstje van succesmusicals mag toevoegen. Het is een productie die nog grootster en spectaculairder is dan alle andere grote musicals van Studio 100 waarin ik tot nu toe al heb meegespeeld.’ Dat belooft!

Tweede Wereldoorlog

Het verhaal speelt zich af in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. De broertjes Staf en Louis hebben een sterke band, maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, wordt die sterk op de proef gesteld. Met een bewegende tribune, heel wat special effects, indrukwekkende muziek en pakkende teksten is het een musical die je niet snel zal vergeten.

Voor wie nog geen bezoek heeft gebracht aan de voorstelling, moet snel zijn. Want op 3 juli is de allerlaatste voorstelling te zien. Meer info en tickets vind je via de website 40-45.live. Veel kijkplezier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '