Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

In een nieuwe aflevering verrast Karen Regi voor zijn verjaardag.

Karen Damen in ‘Alloo bij...’ over breuk met Regi: ‘Gert Verhulst kwam ertussen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke week gaat Luk Alloo in ‘Alloo bij...’ langs bij een bekende Vlaming en neemt hij hem/haar mee naar het verleden. In een nieuwe aflevering is deze week te zien hoe ex-K3’tje Karen Damen (47) terugblikt op haar relatie met Regi en haar oude vlam ook verrast in de radiostudio.

In een nieuwe aflevering van ‘Alloo bij...’ is Regi Penxten jarig, en daarom gaat Karen Damen hem samen met Luk Alloo verrassen in de studio. Zij en Regi waren vier jaar samen. Volgens het ex-K3’tje hadden ze een heel leuke relatie. ‘We hebben ons supergoed geamuseerd. We zijn twee dezelfden op veel vlakken’, vertelt ze in onderstaande preview.

Waarom het dan maar vier jaar heeft geduurd? Dat vraagt Luk zich ook af. ‘Omdat Gert Verhulst in het spel kwam‘, lacht Karen, waarna ze doodserieus zegt dat het echt waar is. Over die relatie zegt ze nog: ‘Nee, ze was niet mooier, maar ook mooi.’ Vervolgens zien we hoe ze langsgaat bij DPG Media en Regi verrast met een verjaardagstaart. Cute!

In de aflevering neemt Luk haar ook nog mee naar het ziekenhuis waar ze beviel van zoontje Sky jaren geleden. ‘Alloo bij...’ is donderdag om 21u55 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '