Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze schakelt de Limburgers en de radio in voor hulp...

PREVIEW: Béa is ten einde raad in ‘Blind Gekocht’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Van een miljoenenwoning over een huis met zes slaapkamers tot een pand voor € 170.000. Makelaar Béa heeft de afgelopen weken nog geen makkelijke opdrachten gekregen. Nu lijkt het erop dat ze voor het eerst in het programma misschien geen huis zal vinden voor een van de kandidaten...

€ 170.000, dat is het budget van alleenstaande mama Bianca voor een huis voor zichzelf en haar achttienjarige zoon Jitse. De eisen? Een woning met twee slaapkamers en een kleine tuin in de regio van Lanaken. Makelaar Béa begon vol goeie moed aan de zoektocht, maar uit een preview van de nieuwe aflevering van donderdagavond blijkt dat haar opdracht toch bijna onmogelijk lijkt te zijn.

Ze vindt namelijk geen huis voor dat budget in die regio, en de locatie nog meer uitbreiden is voor mama Bianca geen optie. Béa is ten einde raad en besluit hulp van de Limburgers in te schakelen. Ze verspreidt affiches en flyers bij de lokale handelaars en lanceert zelfs een oproep bij Radio 2. Slaagt Béa er met hulp in om toch een huis voor Bianca en Jitse te vinden?

‘Blind Gekocht’ is elke donderdagavond om 20u35 te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '