Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Er zijn beelden opgedoken op de Instagram Story van hun goede vriend Conrad Carr.

HALLELUJAH: het lijkt erop dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth eindelijk getrouwd zijn

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is moeilijk om de relatiestatusvan Miley Cyrus en Liam Hemsworthbij te houden. Het ene moment zijn ze verloofd en het andere moment zijn ze uit elkaar. Al lijkt het erop dat ze eindelijk wat stabiliteit hebben gevonden in hun leven. Ze zouden namelijk in het huwelijksbootje gestapt zijn!


Sinds hun ontmoeting op de set van ‘The Last Song‘ in 2009 hebben Miley Cyrusen Liam Hemsworthal heel wat meegemaakt samen. In 2012 vroeg de Australische acteur de zangeres ten huwelijk en ze zei ja, maar in 2013 gingen ze elk weer hun eigen weg. Het was pas in 2016 dat ze elkaar terug vonden. Begin juli 2018werd nog eens gezegd dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie, maar dat bleek niet te kloppen. Gelukkig!

Getrouwd


Ook het gerucht dat het koppel in het geheim getrouwdis, heeft al vaak de ronde gedaan. Nu komt het alweer naar boven. Alleen is er dit keer meer dan alleen een bron om het nieuws te staven. Er is bewijsmateriaal! Er zijn namelijk beelden opgedoken op de Instagram Story van hun goede vriend Conrad Carr.

Mr -en Mrs-ballonnen


In een eerste video zijn Liam Hemsworth, zijn broer Chris en nog twee andere mannen te zien terwijl ze shotjes drinken. Achter hen hangen Mr. -en Mrs.-ballonnen. In een tweede foto is Miley te zien in een witte offshoulderjurk waarbij Liam achter haar staat en terwijl een mes klaar houden om de taart aan te snijden.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth


© Instagram @conradjackcarr

Miley Cyrus en Liam Hemsworth


© Instagram @conradjackcarr

Miley Cyrus en Liam Hemsworth


© Instagram @conradjackcarr

[td_smart_list_end]

Het hele gebeuren lijkt dus wel degelijk op een intiem trouwfeest bij hen thuis. Zouden ze de stap eindelijk gezet hebben? Hopelijk bevestigen ze het nieuws snel. Liefst met schattige trouwfoto’s!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '