Home celebs Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo is verloofd met ‘de heetste gitarist van...

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo is verloofd met ‘de heetste gitarist van ons land’

Eva maakte het nieuws vanmorgen zelf bekend in een schattige post op Instagram.

Photonews

De Warmste Week wordt dit jaar nog een tikkeltje specialer voor Eva De Roo, want de Studio Brussel-presentatrice heeft zich namelijk verloofd met gitarist Jan Paternoster. Dat vrolijke nieuwtje maakte ze vanmorgen zelf bekend op Instagram.

Wie de afgelopen dagen heel aandachtig de livebeelden van De Warmste Week volgde, had misschien al wel iets opgemerkt. Rond de vinger van Eva De Roo (30) schitterde namelijk een prachtige ring. Jawel, een verlovingsring zo blijkt nu. De Studio Brussel-presentatrice kan het heugelijke nieuws dan ook niet langer verbergen: ‘Ik ga trouwen met de heetste gitarist van ons land’, staat er in drukletters onder twee schattige foto’s op het Instagramaccount van Eva te lezen. Een erg mooi nieuw accessoire dus voor de knappe blondine, naast die dikke sjaal en warme muts deze week.

‘De heetste gitarist’

In de zomer van 2017 maakte Eva haar relatie met de frontman van rockband Black Box Revelation voor het eerst bekend. Eva en Jan leerden elkaar dan ook tijdens het vorige seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Het duo haalde beiden de finaleweek, maar de verliefdheid kwam pas later. Eva was toen namelijk nog samen met haar Franse vriend Rémi en Jan Paternoster met actrice Anemone Valcke. Details als de exacte trouwdatum en hoe Jan de grote vraag stelde, zijn echter nog niets bekend. We’ll keep you posted!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.