https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘Boer vond vrouw!’: boer Jan post leuke voor- en nafoto van zijn...

‘Boer vond vrouw!’: boer Jan post leuke voor- en nafoto van zijn ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur

Jan bezocht samen met Romina de plek waar hij maanden geleden zijn portretfoto voor het programma liet maken.

In maart van dit jaar zagen we boer Jan zo voor het eerst: als een lonesome cowboy op een rots in Australië, met een prachtig uitgestrekt landschap achter zich. Dankzij ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ zit hij daar nu niet meer alleen.

Boer vond vrouw

‘Boer zkt Vrouw’-fans weten ondertussen wel dat Jan en Romina een koppel vormen, en dat de West-Vlaamse vorige week in Australië aankwam. Nadat ze enkele dagen geleden een eerste storm meemaakten – letterlijk – kan het koppel nu weer van elkaar genieten. Dat doen ze onder andere met een bezoekje aan de plek waar Jan zijn bekende portretfoto liet nemen.

De twee namen een nieuw kiekje op dezelfde plek, en de verliefde boer kleefde de oude en de nieuwe versie digitaal aan elkaar. ‘Boer zoekt vrouw…boer vond vrouw!’ schrijft hij onder de Instagram-post, met de veelzeggende hashtag #happytogether erbij. En ze leefden nog lang en gelukkig? Wij duimen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over het ‘Boer zkt Vrouw’-koppel: