Home Lifestyle Boer Jan: ‘Spanning tussen An Lemmens en mij? Ze was hier om...

Boer Jan: ‘Spanning tussen An Lemmens en mij? Ze was hier om een lief voor mij te zoeken, hè’

Of hij voor de liefde terug naar Vlaanderen zou komen, welk kapsel hij graag ziet en hoe het zit tussen hem en An: boer Jan vertelt het allemaal vanuit zijn Australische sofa.

Wij hopen voor boer Jan dat hij in ‘Boer zkt Vrouw’ een vriendin vindt die bij hem in de Australische outback wil komen wonen, want een langeafstandsrelatie met de man moet praktisch gezien niet simpel zijn. Terwijl wij nog maar net de lunch achter de kiezen hebben, is het tijd voor ons Skype-gesprek met een afgepeigerde cowboy die aanvankelijk zijn camera niet opzet, want het is daar ‘wel al halfelf ‘s avonds’. Gelukkig kunnen we de populaire boer er snel van overtuigen dat onze kijkers hem zijn kleine oogjes zeker zullen vergeven.

Lonesome cowboy?

Sinds boer Jan in maart aan Vlaanderen werd voorgesteld als een van de buitenlandse boeren die in ‘Boer zkt Vrouw’ op zoek zou gaan naar de liefde, werd duidelijk dat een poor, lonesome cowboy de (natte) droom is van menig Vlaamse vrouw. Meer dan 700 van hen kropen voor Jan in hun pen, de rest bewondert hem gewoon elke maandag op VTM.

Maar wie is de 29-jarige man die alles achterliet om naar de andere kant van de wereld te verhuizen? Hoe komt hij in een datingshow terecht? En klopt het vermoeden van de Vlaamse kijker dat er iets bloeit tussen hem en presentatrice An Lemmens? We vroegen het Jan op de man af, maar dan wel met duizenden kilometers ertussen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: