Home Lifestyle Spanning in ‘Boer zkt Vrouw’: Boer Jan probeert Stephanie te redden van...

Spanning in ‘Boer zkt Vrouw’: Boer Jan probeert Stephanie te redden van op hol geslagen paard

Stephanie viel iets te letterlijk voor de charmes van boer Jan.

Op liefdesvlak gebeurt er nog niet veel spannends in Australië bij boer Jan, maar de harten van de cowboy en zijn drie vrouwen gingen in de aflevering van maandagavond wel even veel sneller slaan. Bij het verzamelen van de koeien slaat Stephanies paard op hol, waarna Jan – tevergeefs – een heldhaftige poging doet om haar te redden van een pijnlijke val.

Cowgirls

Als je Jans wife wil worden en op de Australische farm wilt werken, mag je niet bang zijn. Dus worden Romina, Laura en Stephanie in de zevende aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ zonder pardon op een paard gezet om samen met hun boer koeien te gaan hoeden.

Bij de blonde Stephanie is het een hele tijd geleden, maar dat houdt haar niet tegen om in het zadel te kruipen. Zélfs niet nadat het paard op hol slaat en haar van zijn rug gooit, ondanks de verwoede poging van Jan om haar te helpen. Hij kan dan wel niet voorkomen dat Stephanie een lelijke val maakt, Jan maakt wél indruk op zijn dames. Kunnen we dan volgende keer ook wat actie op romantisch vlak krijgen, alsjeblieft?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.