Home Lifestyle YAY: Boer Jan en Romina zijn herenigd in Australië

YAY: Boer Jan en Romina zijn herenigd in Australië

'Iedereen is dolenthousiast.'

© vtm

Boer Jan en Romina zullen dit jaar een zalige kerst hebben, want ze vieren het samen in Australië. De West-Vlaamse arriveerde gisteren in de outback, tot grote vreugde van Jan én de hondjes.

Het koppeltje is al sinds eind november aan het aftellen naar hun langverwachte reünie. Romina zou binnenkort naar Australië komen om het leven daar eens te ervaren, dit keer zonder al die camera’s. Elke beweging of iedere zin zal nu niet uitgezonden worden voor duizenden kijklustigen.

Boer Jan postte al een superschattige foto op zijn Instagrampagina waarin hij toonde hoe hard hij Romina mist en hoezeer hij ernaar uitkijkt om de West-Vlaamse terug te zien. ‘The way you make me feel’, schreef hij onder het beeld waarop ze beiden met een gigantisch grote glimlach aan het kampvuur zitten. ‘Nog 22 dagen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ongeduld

Gisteren was het eindelijk zover! Jan stond zijn vriendin vol ongeduld op te wachten in de aankomsthal van de luchthaven. ‘Niet lang meer’, schreef hij bij zijn Instagramverhaal. Ondertussen wachtte Romina vol spanning aan de bagageband op haar koffer. Zijn volgende post toont Romina die aan het spelen is met de hondjes. De beestjes zijn net als boer Jan duidelijk superblij met haar terugkeer. ‘Iedereen is enthousiast‘, schreef hij bij het filmpje op Instagram. VTM stuurt deze keer dan wel geen camera’s mee, maar we hopen dat we het vervolg van hun liefdesverhaal op deze manier online kunnen blijven volgen.

1 / 2
Instagram boer Jan
Instagram boer Jan
Instagram boer Jan
Instagram boer Jan

Instagram boer Jan
Instagram boer Jan

Lees ook: