https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Boer Jan en Romina dakloos na orkaan in Australië

Boer Jan en Romina dakloos na orkaan in Australië

Het verliefde koppel was nog maar net herenigd en moet nu al hun eerste relatietest doorstaan.  

Medialaan

Eerder deze week arriveerde Romina na lang wachten eindelijk in het zonnige Australië om er samen met haar boer Jan kerst te vieren. Maar de West-Vlaamse had nog maar amper haar koffers uitgepakt, toen het noodlot al toesloeg. Een orkaan raasde over Narrabri en die blies ook het dak van boer Jan zijn huis eraf. Van een extreme Aussie experience gesproken…

Gisteren plaatste Romina nog enkele hartverwarmende kiekjes op haar Instagramstory: van boer Jans veel te schattige puppy’s tot het leven op de boerderij. Jawel, de West-Vlaamse trok gisteren nog mee naar het veld om er samen met Jan de handen uit de mouwen te steken. Toch eindigde die dag in mineur, want een verwoestende orkaan trok over Narrabri en die spaarde duidelijk ook het huis van boer Jan niet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In goede en slechte tijden

‘No more drinking on the front porch’, staat er te lezen onder de Instagrampost van Romina. En dat mag je letterlijk nemen. Op de foto’s zien we dan ook hoe de orkaan het dak er gewoon afblies en een ware puinhoop aanrichtte in het huis. Zowel Romina als Jan zijn gelukkig ongedeerd. Op het moment van de storm waren de lovebirds namelijk iets aan het drinken in het dorp op zo’n 45 minuutjes rijden van Jans huis, zo vertelde Romina daarnet in de Q-ochtendshow. Ondanks de schade, blijven de twee positief en zullen ze nu samen volop het huis herstellen. Die eerste relatietest is dan ook weer een feit…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: