Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld', aldus de actrice.

Lindsay Lohan (36) stapte in het huwelijksbootje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Lindsay Lohan en Bader Shammas wisselden enkele dagen geleden hun jawoord uit. Het koppel was sinds november vorig jaar verloofd.

Lindsay Lohan en zakenman Bader Shammas leerden elkaar kennen in Dubai en vormen al zo’n twee jaar een koppel. In november vorig jaar ging die laatste op een knie zitten voor de ‘Mean Girls’-actrice en vroeg hij haar ten huwelijk. Ze postte toen enkele schattige foto’s online waarop ze pronkte met de diamanten ring en schreef daarbij de alleszeggende woorden: ‘Mijn liefde. Mijn leven. Mijn familie. Mijn toekomst’.

Intieme ceremonie

Volgens Page Six wisselden de tortelduifjes afgelopen vrijdag hun jawoord uit in een intieme ceremonie enkele uren voordat Lindsay haar 36ste verjaardag vierde. Een woordvoerder van de actrice bevestigde het heugelijke nieuws aan de krant. Op Instagram deelde ze een foto van hun tweetjes met daarbij: ‘Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld. Ik ben verbaasd dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles.’

Lindsay Lohan was in het verleden al een keertje verloofd met de Russische miljonair Egor Tarabasov. Die verloving sprong af in 2016 omdat de man haar mishandelde. Binnenkort zien we de actrice terug op het kleine schermpje, want ze schittert in twee Netflixfilms waaronder de kerstprent ‘Falling for Christmas’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '