Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze deelde enkele kiekjes van het aanzoek en eentje van de gigantische ring.

Little Mix-zangeres Perrie Edwards (28) is verloofd

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Perrie Edwards (28) beviel een jaar geleden van haar eerste kindje, en kondigt nu opnieuw goed nieuws aan. Via Instagram laat de zangeres met een aantal liefdevolle kiekjes weten dat ze verloofd is.

Eind vorig jaar lieten de zangeressen van Little Mix op Instagram weten dat ze een lange pauze inlassen om aan hun solocarrière te werken én de batterijtjes op te laden. Perrie Edwards is die rust goed aan het benutten, want de artieste geniet ten volle van haar kindje Axel en reisjes maken met haar vriend Alex. Of moeten we verloofde zeggen? Ze laat via sociale media namelijk weten dat ze ten huwelijk werd gevraagd.

Gigantische ring

Gisterenavond ging de liefde van mijn leven op één knie zitten, en ik zei... JA‘, schrijft ze bij een aantal foto’s van het romantische en onvergetelijke moment, waaronder ook eentje van de gigantische ring die sinds het aanzoek rond haar vinger zit. De zangeres werd op het strand ten huwelijk gevraagd bij zonsondergang door voetballer Alex Oxlade-Chamberlain, met wie ze al vijf jaar een relatie vormt. ‘Mrs Oxlade-Chamberlain to be‘, schrijft hij bij dezelfde foto’s op Instagram. Cute!

Het koppel kreeg onder de post al heel wat felicitaties van bekende vrienden en collega’s. ‘Beste nieuws ooit! Zo blij voor jullie‘, laat Little Mix-collega Leigh-Anne Pinnock weten, Jade Thirlwall reageert dan weer met een huilende emoji en een hartje, en ‘Geordie Shore’-ster Vicky Pattison schrijft enthousiast ‘Omgggggg, proficiat meid!’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '