Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ook collega Leigh-Anne Pinnock staat op het punt om te bevallen.

Little Mix-zangeres Perrie Edwards (28) is bevallen van haar eerste kindje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De wereld is alweer een minister rijker. Little Mix-zangeres Perrie Edwards (28) liet op Instagram namelijk weten dat ze bevallen is van haar eerste kindje.


Eerder dit jaar kondigden Perrie Edwards en de Britse voetballer Alex Oxlade-Chamberlain (28) via Instagram aan dat ze ouders zouden worden. De twee vormen al sinds 2016 een koppel en keken ernaar uit om hun gezinnetje uit te breiden. ‘Zo blij om samen met mijn soulmate aan dit wild avontuur te beginnen’, schreef ze toen. En aan dat avontuur kon het koppel gisteren beginnen, want Perrie liet zonet met een tedere foto weten dat ze bevallen is.

Leigh-Anne Pinnock


‘Welkom op de wereld’, staat er in de caption van twee zwart-witfoto’s te lezen. Op die foto’s zien we het minihandje en -voetje van hun kindje. Een naam deelde het koppel nog niet, en ook het geslacht maakten ze niet bekend.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Perrie Edwards ? (@perrieedwards)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Little Mix-collega Leigh-Anne Pinnock (29) staat trouwens op het punt om te bevallen – of is misschien zelfs al bevallen. Zij kondigde een week voor Perrie aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Dat deed ze met een aantal prachtige foto’s waarop haar babybuikje toen al goed te zien was. ‘Het is bijna zover’, schreef ze een aantal dagen geleden nog op Instagram. Opvolging verzekerd, dus!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '