Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Zijn verloofde Zawe Ashton pronkte met haar bolle babybuikje op de rode loper.

Tom ‘Loki’ Hiddleston wordt voor de allereerste keer papa

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Tom Hiddleston (41), Loki uit de Marvel-films, en actrice Zawe Ashton (37) worden voor de allereerste keer ouders. De actrice pronkte met haar bolle babybuikje op de rode loper tijdens de première van haar nieuwste film.

Alle ogen waren tijdens de première van ‘Mr. Malcolm’s List’ in New York op Zawe Ashton gericht, want de actrice verscheen voor het eerst in het openbaar met haar bolle babybuikje. Zawe is verloofd met Tom Hiddleston die je ongetwijfeld kent als Loki uit de Marvel-films. In 2016 was de acteur enkele maanden samen met zangeres Taylor Swift, maar in 2019 vond hij écht de ware liefde bij Zawe.

Tom en Zawe.

Opvallende ring

De twee leerden elkaar kennen in 2019 toen ze samen in de theatervoorstelling ‘Betrayal’ speelden op Broadway. Pas in september vorig jaar verschenen ze voor het eerst als koppel op de rode loper op de Tony Awards. In maart droeg Zawe een opvallende ring aan haar ringvinger op de BAFTA Awards en wat later werd hun verloving dan ook officieel bevestigd.

Getty

Binnenkort wordt hun gezinnetje dus uitgebreid met een kleine spruit, dat bevestigde de actrice in Vogue. Wanneer Zawe uitgerekend is en of de toekomstige ouders een meisje of jongen verwachten, is voorlopig nog niet bekend. Ze zijn beiden dan ook enorm gesteld op hun privacy.

Nog meer goed nieuws uit Hollywood:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '