https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Reporters

Het kind zou alweer gedragen worden door een draagmoeder.

‘Kim Kardashian en Kanye West zijn in verwachting van hun vierde kindje’

Robine van Tilburg

Naar verluidt verwachten Kim Kardashian (38) en Kanye West (41) hun vierde kindje samen. Net zoals vorig jaar zou het koppel voor een draagmoeder gekozen hebben.


Als we Us Weekly mogen geloven, zouden meerdere bronnen hen geïnformeerd hebben over de komst van een vierde kindje bij celebritykoppel Kim Kardashian en Kanye West. North, Saint en Chicago West zouden er dus een klein broertje of zusje bij krijgen.

Net zoals bij hun laatste kleine spruit Chicago, die op 15 januari 2018 geboren werd, zouden Kim en Kanye ook nu hun baby laten dragen door een draagmoeder. De bronnen lijken al héél erg veel te weten. Zo beweert er eentje dat het koppel een zoontje verwacht dat begin mei geboren zal worden.

 

Voor velen komt dit nieuws als een grote verrassing. Een tijdje geleden zei Kim Kardashian nog in ELLE dat ze twijfelde over een vierde kind: ‘Mijn huis en mijn hart voelen heel erg gevuld nu, op de meest positieve manier. Ik moet mijn tijd nu al goed verdelen. En ik denk dat het bij alle koppels belangrijk is dat een moeder haar man evenveel aandacht geeft als haar kinderen.’

Kim en Kanye zelf bevestigden de komst van een vierde kindje nog niet. Maar als het er komt, zullen de Kardashians en Jenners toch een grotere zetel moeten aanschaffen voor het kerstplaatje van 2019…

 

Meer Kardashians:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content