Home celebs ZIEN: de Kardashians hebben dit jaar dan toch een kerstkaart gemaakt

ZIEN: de Kardashians hebben dit jaar dan toch een kerstkaart gemaakt

Al staat niet iedereen op de foto.

Photonews

De kerstkaart van de Kardashians is zo’n beetje een jaarlijkse traditie geworden, maar dit jaar leek het even alsof ze een jaartje zouden overslaan. Toch heeft Kim Kardashian net op de valreep hun Christmas card op Instagram gepost en dit is het resultaat.

Op de foto zien we heel wat gezichten, maar toch staat lang niet iedereen op de kerstkaart. Zo zien we Khloé, Kim, Kourtney en Kylie samen met al hun kinderen. Ook Dream, het dochtertje van Rob Kardashian, is vertegenwoordigd op het kaartje. Haar papa zelf is echter nergens te bespeuren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Kendall en Kris Jenner zijn niet te zien op het kerstkaartje. In het onderschrift kan je lezen dat ze dit jaar tot op de laatste minuut gewacht hebben om de foto te nemen. Volgens Kim konden haar zus en haar moeder er dan ook niet bij zijn omdat ze een meeting hadden. Wat misschien niet zo’n erg is, want anders hadden de zussen nog een grotere zetel moeten kopen!

Meer Kardashians: