Home celebs ZIEN: internet drijft spot met bizarre foto van Kim Kardashian

ZIEN: internet drijft spot met bizarre foto van Kim Kardashian

De realityster wilde de nieuwste sneakers van haar hubby Kanye West promoten.

Instagram @kimkardashian/Twitter

Kim Kardashian maakte op Twitter reclame voor de nieuwe sneakers van haar hubby Kanye West. De bizarre houding en dito onderschrift van de realityster inspireerde Twittergebruikers van over de hele wereld om de meest hilarische Photoshopmemes te posten.

Kim Kardashian is Kanye Wests favoriete model om zijn nieuwe collecties op te showen. Vrouwlief trok dan ook met veel plezier de nieuwste Yeezy-sneakers aan en postte daar een foto van op haar sociale media. Op zich niks mis mee, ware het niet dat de houding van de realityster er superbizar én oncomfortabel uitziet.

Ze ligt op een bed met enkel haar ondergoed, en de sneakers natuurlijk, aan. Ze houdt haar armen boven haar hoofd en haar benen maken een rare bocht. Haar blik is op oneindig gericht en eerder levenloos, waardoor ze net een (pas)pop lijkt.

Door het al even vreemde onderschrift: ‘Like butter’, wat eigenlijk een verwijzing is naar de naam ‘Butter350’ van dit sneakermodel, haalden Twittergebruikers van over de hele wereld hun meest creatieve zelf boven en fotoshopten ze de bewuste foto van Kim in allerlei grappige situaties.

Opgegeten door een haai

Zo wordt Kim opgegeten door een haai, wordt ze getackeld op een voetbalplein of springt ze uit een vliegtuig. Hilarisch! Wij selecteerden voor jullie de meest hilarische exemplaren die rondgaan op Twitter:

En last but not least, onze persoonlijke favoriet:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.