Home celebs Dit absurde bedrag verdient Kim Kardashian per gesponsorde post op Instagram

Dit absurde bedrag verdient Kim Kardashian per gesponsorde post op Instagram

Toch is het jongere zus Kylie die het grootste fortuin bezit!

© Instagram @kimkardashian

Oké, we weten ondertussen dat je met gesponsorde berichten een goed draaiende business kan opbouwen. Toch is er niemand die een ster zoals Kim Kardashian weet te overtreffen. Het bedrag dat zij krijgt voor de promotie van een product is letterlijk ongezien. Het overtreft zelfs het salaris van de president van de Verenigde Staten…

Kim bouwde net zoals het overgrote deel van de Kardashians al haar fortuin en bekendheid op dankzij haar status als it-girl. Ze weet dan ook als geen ander hoe ze het maximum kan halen uit haar 114 miljoen volgers op Instagram. Zo kreeg ‘STAT’, een Amerikaanse nieuwswebsite, een contract uit 2015 tussen een medisch bedrijf en Kim in handen, waarin een wel heel interessant cijfer staat. Kim zou toen voor elke post zo maar even een half miljoen dollar in handen gekregen hebben.

Toch verliep de goedbetaalde samenwerking niet van een leien dakje. Kim vergat bij de foto namelijk de risico’s van de pil tegen ochtendmisselijkheid te vernoemen. Daardoor werd het medisch bedrijf een verbod opgelegd, waarin stond dat ze Kims social media niet meer mochten gebruiken. Erg pijnlijk voor het bedrijf dat daarvoor dus flink wat geld ophoestte. Hoe dan ook overtreft Kim met dit absurd hoge bedrag het inkomen van Donald Trump, die jaarlijks (maar) 400.000 dollar int. Plots begrijpen we perfect hoe miss West aan een fortuin van 350 miljoen dollar komt.

Kylie doet nog beter

Toch is het de jongste telg van de familie die de meest impressionante bankrekening heeft. Niemand minder dan Kylie Jenner is namelijk goed op weg om de jongste ‘self-made’ miljardair te worden. Het zakenblad ‘Forbes’ schreef zonet dat de Amerikaanse schone maar liefst 900 miljoen dollar waard is. Dat heeft ze dan ook vooral te danken aan ‘Kylie Cosmetics’, de make-uplijn die de 20-jarige in 2015 lanceerde. Dat de Kardashians goed bezig zijn, kan niemand ontkennen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.