Home celebs ZIEN: Kanye West en Virgil Abloh vallen elkaar huilend in de armen...

ZIEN: Kanye West en Virgil Abloh vallen elkaar huilend in de armen na Louis Vuitton-show

Virgil maakte in Parijs zijn debuut met zijn eerste mannencollectie voor het Franse modehuis.

Gisteren maakte de Amerikaanse ontwerper Virgil Abloh zijn debuut met zijn eerste mannencollectie voor Louis Vuitton. Het was een modeshow die heel wat celebs naar Parijs lokte, ook Virgils goede vriend Kanye West. Na afloop van de show vielen de twee elkaar in de armen en barstten ze in tranen uit. Ja, boys do cry!

De show, die plaatsvond in de zonnige tuin van het Palais-Royal in Parijs, was een druk bezocht event. Menig celeb, onder wie Rihanna en Bella Hadid, keek uit naar de debuutcollectie van Virgil voor Louis Vuitton. Op de eerste rij zat ook goede vriend Kanye West, met aan zijn zijde vrouw Kim Kardashian, schoonzus Kylie Jenner en rapper Travis Scott. Zijn nummers waren trouwens te horen terwijl de modellen in regenboogkleuren over de catwalk liepen.

Emotioneel moment

Geheel volgens traditie stapte de designer vlak na de show op het podium om het applaus in ontvangst te nemen. Midden op de catwalk stopte Virgil plots bij Kanye West en vielen de twee elkaar op hartverwarmende wijze in de armen. Tranen volgden al snel. Het was een emotioneel moment dat werd vastgelegd door zowel Travis Scott als Takashi Murakami, die beiden in de buurt zaten.

@virgilabloh & #kaynewest Emotional! @louisvuitton show

A post shared by Takashi Murakami (@takashipom) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hechte vriendschap

Abloh en West, beiden afkomstig uit Chicago, zijn al een tijdje hechte vrienden. Ze liepen in 2016 zelfs samen stage bij Fendi om er meer te leren over de luxe-industrie. Nu hun stage benoemde Kanye Virgil tot creatief directeur van zijn bureau DONDA. Zo werkte Virgil niet alleen mee aan de felbegeerde Yeezy-collecties, maar ook aan video’s en albumhoezen van Kanye als artiest.

Historisch moment

De innige omhelzing van de twee creatievelingen was niet alleen een prachtig zakdoekmomentje, maar ook een mijlpaal in de mode-industrie. De Ghanees-Amerikaanse ontwerper en oprichter van high-end streetwearlabel Off-White is namelijk de eerste zwarte artistieke directeur bij het Franse modehuis. Van stagiair tot creatief directeur in twaalf jaar tijd: dat doet hij niet slecht, toch?

Real Friends. Virgil Abloh’s LV show. ??. #kanyewest

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: