Home celebs Kanye West rapt over schoonbroer Tristan Thompson op gloednieuw album

Kanye West rapt over schoonbroer Tristan Thompson op gloednieuw album

Kanye lijkt te bevestigen dat Khloé haar vriend vergaf voor zijn bedrog.

Kanye Wests album ‘Ye’ is nog maar enkele uren uit, maar het werd in die tijd al volledig geanalyseerd. Fans vonden in een van de zeven tracks op de plaat een verwijzing naar Tristan Thompson, de vader van Khloé Kardashians kindje True, die net voor de bevalling betrapt werd op bedrog. Met die ene zin lijkt Kanye te bevestigen dat Khloé de basketbalspeler heeft vergeven voor zijn scheve schaatsen.

Ye

De voorbije maanden kwam Kanye West vooral onder de aandacht door zijn controversiële tweets en zijn steun aan Donald Trump, maar vandaag gaat het eindelijk weer over zijn muziek. Donderdag gaf de rapper een album listening party voor vrienden, muzikanten en wat pers, om vrijdag dan zijn achtste plaat te releasen voor het grote publiek.

Turn the fuck up. #kanyewest

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Opvallend is dat Kanye nieuwe album de naam ‘Ye’ kreeg, terwijl de rapper eerder bekendmaakte dat de plaat ‘Love Everyone’ zou heten. Bovendien zou het zijn bedoeling geweest zijn een foto van de chirurg die zijn overleden moeder opereerde op de albumhoes te zetten, maar ook daarover veranderde de rapper blijkbaar van gedachte. De foto die nu op de cover prijkt, nam Kanye volgens zijn vrouw Kim Kardashian zelf, op weg naar de album listening party. Op de laatste minuut je albumcover veranderen: kan het nog meer Kanye?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tristan Thompson

Op zijn vorige album ‘The Life of Pablo’ maakte Kanye vermelding van de ruzie tussen hem en Taylor Swift. Deze keer heeft hij het over een ander veelbesproken schandaal, namelijk het bedrog van Tristan Thompson. Begin april verschenen video’s van de vriend van Khloé Kardashian die vrouwen kuste in de club en met een onbekende dame in een hotel verdween. Khloé stond op dat moment op het punt te bevallen van hun dochtertje True. Volgens de geruchten geeft Khlo de 27-jarige basketbalspeler nog een kans, en de track ‘All Mine’ op Kanyes album lijkt dat nieuws te bevestigen.

Kanye zegt in dat nummer het volgende: ‘All these thots on Christian Mingle / Almost what got Tristan single’. Vrij vertaald is dit: ‘Al die sloeries op ChristianMingle/ dat had er bijna voor gezorgd dat Tristan single was’. ChristianMingle zou een populaire online datingsite voor christenen zijn waar Blacc Chyna, de ex van Kanyes schoonbroer Rob Kardashian, haar nieuwe 18-jarige vriendje elkaar ontmoet hebben. Dit zou dus een steek onder water naar haar kunnen zijn, aangezien Blacc en de Kardashian-clan al een hele tijd ruzie hebben. Hoe dan ook, Kanye insinueert met deze zin vooral dat Tristan niet single is op het moment en dat Khloé hem dus vergaf. Of dat alleszins toch probeert.

Meer Kardashian: