Home celebs Kim Kardashian reageert voor het eerst op de ontrouw van haar schoonbroer...

Kim Kardashian reageert voor het eerst op de ontrouw van haar schoonbroer Tristan

'Het is zo fucked up!'

Khloé Kardashian werd toen ze hoogzwanger was bedrogen door haar vriend en de papa van hun kindje Tristan Thompson. Kim Kardashian reageerde nu als eerste van de bekende familie op dit verschrikkelijke nieuws. ‘Het is zo fucked up’, aldus Kim in ‘The Ellen DeGeneres Show’.

Khloé Kardashian droomde er al lang van om mama te worden. Ze zag haar kinderwens eindelijk in vervulling gaan samen met basketbalspeler Tristan Thompson. Maar enkele dagen voor ze moest bevallen van hun eerste kindje reed Tristan een scheve schaats. Hij werd al kussend gespot met een andere vrouw, en ze verlieten de volgende ochtend samen dezelfde hotelkamer.

Ontrouw

Khloé beviel ondertussen van hun dochtertje True. ‘Mama en papa houden van jou’, schreef de realityster op Instagram. Ze repte verder geen woord over de ontrouw van haar vriend. Het kleintje kreeg verrassend genoeg zelfs de achternaam van de papa. Het was Kim Kardashian die de stilte nu doorbrak en als eerste familielid publiekelijk iets zei over het ontrouw van haar schoonbroer. Ze was te gast in ‘The Ellen Degeneres Show’ waar presentatrice en goede vriendin van de familie haar natuurlijk iets vroeg over de situatie.

Sterke vrouw

‘Ik heb er eerlijk gezegd geen woorden voor’, zegt Kim tegen Ellen. ‘Het is gewoon zo fucked up! We steunen Khloé nu allemaal. Ze is zo’n sterke vrouw en ze doet alles wat ze kan. Het is echt een trieste situatie, alweer.’ Daarmee verwijst Kim naar Khloé’s vorige relatie met Lamar Odom. De twee gingen na vier jaar huwelijk uit elkaar toen bleek dat Lamar er meerdere affaires op nahield.

Classy

Verder wil Kim niks slechts zeggen over haar schoonbroer. ‘Ik heb een regel dat als er een kindje bij betrokken is, dat ik het classy hou en geen gemene dingen zeg’, aldus Kim. ‘De kans is namelijk groot dat True deze video te zien krijgt als ze wat ouder is.’

Onbeschoft

Ondertussen brak ook Tristan zijn mediastilte en postte hij een foto op Instagram. Hij zei niks over Khloé of over hun dochtertje, maar plaatste gewoon een foto van zichzelf online na de overwinning van zijn basketbalteam. ‘Wat een sfeer! Geweldige overwinning’, aldus Tristan. Heel wat fans van Khloé vinden het enorm onbeschoft dat de man doet alsof er geen vuiltje aan de lucht is en reageerden woest op de foto. ‘Het kan niemand schelen dat je won. Je maakte je carrière kapot door je bedrog’, ‘Je zou beter thuis wat punten scoren’ en ‘Je bent nog steeds een dikke loser’ waren maar enkele van de negatieve commentaren. Khloé’s fans hebben het hem duidelijk nog niet vergeven, de vraag is of Khloé dat wel deed…

WHAT AN ATMOSPHERE IN THE Q!! GREAT WIN #OnToTheNextOne

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.